SZÉPSÉG

10 remek frizuratipp, mellyel évekkel fiatalabbnak tűnsz

A frizurának döntő szerepe van abban, hogy milyen összképet keltesz, és akár fiatalabbnak is tűnhetsz egy jól megválasztott hajstílussal. Az alábbiakban mutatunk néhány praktikus ötletet, amik igazán egyszerűen kivitelezhetők. Kétségkívül mesésen fogsz kinézni, ha megfogadod ezeket a tanácsokat. Nézzük, mik is ezek!

 

Előzetesként néhány alapvető tanács


- A hajformázó termékek túlzott használata idősebb megjelenést kölcsönöz. Ne vidd túlzásba. Ez a szabály egyaránt érvényes a nappali és az esti hajviseletre is.
- Ha hajformázót használsz, győződj meg arról, hogy jó minőségű-e. Kerüld a műanyag ritkító fésűt, a hajcsatokat és a bársony szalagokat.
- Ha hullámos hajat szeretnél, használj nagyobb méretű hajcsavarókat, ez segít elkerülni, hogy túl aprók legyenek a fürtök. Az apró fürtök ugyan élénkebbnek mutatnak, de ez csupán a 25-30 közötti korosztálynak áll jól.
- Mindezek a technikák akkor igazán hatásosak, ha egészséges és ápolt hajjal rendelkezel. Mindig ügyelj a megfelelő hajápolásra!

 

Hétköznapi stílus


A tökéletesen lesimított egyenes haj és a szorosan feltűzött frizura is jó néhány évvel idősebbnek láttathat. Ha lófarokba fogod össze a hajadat, ügyelj arra, hogy legyen néhány lazán leomló tincs az arcod körül, ne legyen túl szoros. Másrészt, ha lazább frizurát szeretnél, amikor összekötöd, kicsit nyomkodd meg a hajadat, amitől enyhén göndörré válik. Azok, akiknek inkább egyenes a hajuk, teremtsenek némi káoszt, próbálkozzanak meg aszimmetrikus frizura kialakításával, hajformázó segítségével alkossanak hullámokat.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL