SZÁMMISZTIKA

Tudd meg, hogyan befolyásolja a 2021-es évedet a személyes évszámod

2021 a számmisztika szabályai szerint az 5-ös sorszámot kapja. Ezáltal tele lesz kreativitással, kalanddal és újdonságokkal. Vibráló döntésekkel, inspirációkkal teli és innovatív időszak elé nézünk, melynek a végén a szabadság vár ránk. Olvass tovább, és fedezd fel, hogy személy szerint rád milyen hatással lesz az év!

Az ötös szám az 5 elemet is szimbolizálja: a Földet, a Levegőt, a Tüzet, a Vizet és az Étert, amely az elemeket hozza össze. Szankszrit nyelven az éter az Akashi feljegyzésekhez kapcsolódik. Az Akashi feljegyzéseket minden olyan rezgés, szó, gondolat, vagy cselekvés naplójának tekintjük, amely az Univerzumban zajlik. Tehát minden, ami az éterben történik, az Akasha Krónikába kerül rögzítésre.

Mindannyian hozzájárulunk ehhez a világhoz, amelyben élünk, a saját, személyes „akasha-nkon” keresztül. 2021 egy ötéves kreatív lehetőségre hívja fel a figyelmünket. Emlékeztet bennünket továbbá arra, hogy a saját éteri mezönkhöz kapcsolódva, gondolatainkat, szavainkat és tetteinket összehangolva kiaknázhatjuk azt a lehetőséget, hogy tudatosan alkossunk, nemcsak önmagunk, hanem az egész Univerzum számára.

A saját Akasha feljegyzéseidhez való hozzáférés szintén felfedezésre várhat ebben az évben, és emlékeztethet minket arra, hogy miért pont ebbe a testbe, térbe és időbe jött le a lelkünk. Annak ellenére, hogy mindannyian tapasztaljuk az 5-ös szám rezgését, mindenkinek meg van a saját személyes száma 2021-re is.

Hogy tudod kiszámolni a személyes évszámodat a 2021-es évre?

Add össze a születésed napjának és hónapjának a számát, majd adj hozzá 5-öt. Add össze a kapott szám számjegyeit egészen addig, amíg egyjegyű számot kapsz.

Például december 29-ei születés esetén: 12+29+5= 46; 4+6=10; 1+0=1.
A példában szereplő születési időpont személyes száma tehát az 1-es.

 

Ha 1-es a személyes évszámod

Ha 2-es a személyes évszámod

Ha 3-as a személyes évszámod

Ha 4-es a személyes évszámod

Ha 5-ös a személyes évszámod

Ha 6-os a személyes évszámod

Ha 7-es a személyes évszámod

Ha 8-as a személyes évszámod

Ha 9-es a személyes évszámod

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL