Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
SZÁMMISZTIKA

Mely számok vannak jelen most az életedben? – Íme, 11 szerencsétlen szám és titkos jelentéseik

Szerző:
Szabó Anna
A számmisztika a számok erejéről szól. Minden szám különböző jelentéssel bír, és ha egy számmal gyakran találkozol az életedben, fontos lenne utánanézni, mit is szimbolizál. A numerológia tudományában ugyanis megkülönböztetünk jó és rossz számokat.

A szerencsétlen számoknak nem mindegyike feltétlen gonosz is, mert attól függetlenül, hogy valami negatív eseményt sejtetnek, nem fontos elfelejteni, hogy segítenek abban, hogy emberként fejlődjünk. Vess egy pillantást a 11 szerencsétlenséget hozó számra:

4 – a négyes szám behatárol, ezáltal nem ad teret a kreativitásnak. Ha ez a szám jelen van az életedben, valószínűleg azért, mert az életed valamelyik aspektusában megakadtál, és nem tudsz, vagy nem akarsz kilépni belőle.

7 – ennek a számnak jó és rossz oldala is van, amiről nem mindenkinek van tudomása. Egyszerre zárt, titokzatos és mérgező energiájú, de közben pozitivitást is áraszthat. Rendkívül mérgező energiákat áraszthat felénk, ami miatt távolságot tartunk ott, ahol egyébként nem tennénk, úgyhogy a negatív oldalát sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

9 – „cinikus” energiájú szám. Nagy változások beharangozója, azok pedig elég félelmetesek tudnak lenni. Emlékeztethet arra, hogy egy átmeneti időszakban vagy jelenleg, és egyfajta változás közepén állsz – tőled függ, hogy negatívan vagy pozitívan éled meg.

13 – e számot jól ismert babonák övezik, persze ebben is megoszlik az emberek véleménye. Sokan szerencsétlennek tartják, ennek ellenére ezzel sem ért mindenki egyet, ezért elég ellentmondásosnak tűnik.

18 – a számmisztika szerint, ha gyakran találod magad szemben a 18-as számmal, gondod akadhat a megbocsátással és sok haraggal, ellenszenves érzésekkel bírsz. Ez a szám komoly és nem pozitív átmenetet jelent. Késedelmeket, lelassulást jelez, melyek akadályoznak bizonyos dolgokban.

26 – ritkán előforduló szám, ám ha megjelenik az életedben, azt jelenti, hogy meglehetősen hűvössé váltál, elhidegültél. Rossz a hozzáállásod a téged körül vevőkhöz, képtelen vagy őket úgy látni, ahogyan kellene. Kis szerencsével segít rájönni, hogy ezen azonnal változtatnod kell. Ez a szám, bár tény és való, hogy sokan szerencsétlennek tartják, egyfajta ébresztőként is szolgálhat a számodra.

39 – ez a szám bizonyos szempontból figyelmeztetést hordoz magában. Arra mutat rá, hogy valami rossz dolog fog történni a közeljövőben, és fontos, hogy ennek légy a tudatában.

44 – ez a szám egyszerre a gyógyulás szerencseszáma, de valaminek a végét is szimbolizálja. Méghozzá olyasminek a végét, ami kedves lehet a számodra. Ha megjelenik az életedben, akkor annak a végét jelenti, amire valójában úgy érzed, hogy szükséged van, és amivel soha nem könnyű szembenézni.

63 – a tolerancia fontosságára hívja fel a figyelmet, de ez még nem minden. Sok mindent rejt magában, és arra is figyelmeztet, hogy a környezetedben valaki visszaél a kedvességeddel, és esetleg arra késztet, hogy másokkal szemben is légy gyanakvóbb. Légy tehát óvatosabb.

71 – ha ez a szám mutatja meg magát egyre többször az életedben, azt sugallja, túl nagy elvárásaid vannak másokkal szemben. Nagyon veszélyes ez a két számjegy együtt.

81 – tükröt mutat a 18-asnak. Romboló tulajdonságú szám, és valóban megkeverheti a gondolataidat és bizonytalanná tehet. Egyike a legkevésbé szerencsés számoknak, viszont nagy leckét rejt magában.
 

ezotéria asztrológia számmisztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL