SZÁMMISZTIKA

Ezt tartogatja számodra a 2023-as év az életútszámod alapján

2023 egyre jobban közeledik, és habár az idei év sem volt egyszerű, sokan már a jövő miatt aggódnak. Mindannyiunk számára nehéz év lesz ez, kihívásokkal és változásokkal együtt, viszont arra is lehetőségünk lesz, hogy jobban megismerjük önmagunkat, és ezáltal fejlődjünk. Emellett sokkal többet szórakozhatunk majd, mint korábban, de a továbbiakról az életútszámunk mesél.

Ha szeretnéd megtudni, hogy mi vár rád 2023-ban, először az életút számodat kell megismerned. Mindannyian rendelkezünk egy ilyen számmal, amely meghatározza a problémákat, melyekkel szembe kell majd néznünk a következő év során.

Hogyan számolhatod ki az életútszámodat?

Először is, külön kell választani a nap, a hónap és az év számjegyeinek értékét.

Példa:  a születési éved1989. július 5.

Július a hetedik hónap, így az 7 lesz. A nap természetesen 5. Végül a születési évedet kell egy számjegyűre csökkenteni úgy, hogy először összeadod a számjegyeit (1+9+8+9=27), majd az összeg számjegyeit (2+7=9).

Most tehát van három számod, melyeket össze kell adnod (7+5+9=22), majd egy számjegyre csökkentened (2+2=4).

A születési dátumodtól függően kétjegyű számokat is kaphatsz, ilyenkor csak annyit kell tenned, hogy még egyszer összeadod a számjegyeket, amíg egyjegyűre nem redukálódik. A példában szereplő születési dátum életútszáma a 4.


Az életút számok és a jelentésük 2023-ra:
 

 

1-es életútszám

2-es életútszám

3-as életútszám

4-es életútszám

5-ös életútszám

6-os életútszám

7-es életútszám

8-as életútszám

9-es életútszám

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL