REJTÉLY-MISZTIKA

Szörnyek a Bibliában – Az utolsó 2 a legrosszabb, ami várhat ránk!

A Biblia nemcsak lélekemelő bölcsességekkel és útmutatással van tele, hanem bizonyos részei szörnyekkel is. A Jelenések könyve például dugig van borzalmasabbnál borzalmasabb lényekkel, amelyekkel elvileg mind szembe kell majd néznünk, ha eljön az ideje. Reméljük, csak metaforák…

Durva lenne, ha valóban léteznének ezek e rettenetes szörnyek a Bibliából:

Az apokalipszis négy lovasa

„És láttam: íme, egy fehér ló, a rajta ülőnek íja volt, és korona adatott neki, és győzelmesen vonult ki, hogy újra győzzön.” 

És kijött egy másik ló, egy tűzvörös, és a rajta ülőnek megadatott, hogy elvegye a békességet a földről, sőt hogy öldössék egymást az emberek; és nagy kard adatott neki.”

„És láttam: íme, egy fekete ló, és a rajta ülőnek mérleg volt a kezében.”

„És láttam: íme, egy fakó ló, a rajta ülőnek neve Halál, és a Pokol követte őt; és hatalom adatott nekik a föld negyedrészén, hogy öljenek karddal, éhínséggel, döghalállal és a föld vadállatai által.” 

Jelenések könyve 6. rész

Sok szakértő egyetért azzal, hogy a következőképp lehet ezt értelmezni a lovakat: a Hódítás (a fehér ló), a Háború (a vörös ló), az Éhínség (a fekete ló) és a Halál (a fakó ló) szimbolikus jelképei. Viszont egyesek szerint a fehér ló lehet Jézus, de akár az Antikrisztus is. Ám az Apokalipszis 7 pecsét feltöréséből és ez csak az első négy volt…
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL