Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Szinte még senki nem hallott erről a 6 megdöbbentő paranormális esetről!

Szerző:
Szabó Anna
Talán csak a média nem kapta fel őket eléggé, pedig nem csekély paranormális eseményekről lesz szó a cikkben, ami után jó eséllyel még te magad is hinni kezdesz abban, hogy bizony élnek közöttünk különleges képességű emberek és hogy igenis vannak olyan esetek, amelyekre nincs tudományos magyarázat!

Téged is meg fog lepni a következő 6 kevéssé ismert rejtély:

Időjárás kontroll

Az egykori indiai diplomata, Apa Pant 1974-ben publikálta a „A pillanat az időben” című önéletrajzi könyvét, amelyben arról ír, hogy igenis vannak bizonyos rituálék, amelyekkel befolyásolni lehet az időjárást. Egy tibeti fennsíkon történt utazás alkalmával győződött meg erről. Miközben a Nathu La hágónál áthaladtak Tibetbe a családjával egy nagy hóvihar tört ki és betértek a Chumbi-völgyben található ókori buddhista kolostorba, ahol Ajo Rinpoche-val találkoztak, aki csodálatos hatalommal rendelkezik. Azt kérdezte tőlük: - Tisztelt uram, miért nem jelezte nekem, hogy utazni készül? Tudtam volna tenni valamit.

Az esemény után az Apa Pant mindig tájékoztatta Ajo Rinpoche-t, amikor arra felé járt, és rögzítette, hogy tizenhárom alkalommal minden évszakban az időjárási viszonyok mindig kedvezőek voltak és soha nem jelentettek veszélyt számára. Apa Pant a kíváncsiságból megkérdezte a dalai láma lhászai tisztjeit, mit tudnak róla és az derült ki, hogy Ajo Rinpoche bizonyos rituálékkal és a mantrákkal rendszeresen befolyásolja az időjárást.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL