REJTÉLY-MISZTIKA

Szex a feudális Japánban: 9 durva tény arról, hogy milyen volt a valóságban

Az egykori feudális Japán ma is népszerű téma, azért készül annyi mozifilm és könyv róla. Erről a történelmi időszakról sokaknak a szamurájok és gésák jutnak az eszükbe. Az Egy gésa emlékiratai óta különösen populáris, kedvelt terület lett. Viszont az igazság nem mindig az, amit a filmekben látunk. Éppen ezért fogsz megdöbbeni a következő 9 sokkoló tényen azzal kapcsolatban, hogy milyen is volt valójában a szex a feudális Japánban.

A szádat is nyitva felejted majd olvasás közben! Elképesztő ez 9 durva részlet, amelyből megtudhatod, milyen volt a szex a feudális Japánban: 

A homoszexualitás meglehetősen gyakori volt

A feudális Japánnak kevés tabuja volt a homoszexualitással vagy a biszexualitással kapcsolatban. Valójában a férfiak közötti kapcsolatok teljesen természetesek volt, ugyanis a nőkkel fenntartott kapcsolatokat a férfiak számára szellemileg kimerítőnek ítélték. A homoszexualitás nyíltan zajlott a katonaságban is, és a férfi szexmunkások mind férfi, mind női ügyfeleket is fogadtak. Persze nem volt ritka, hogy egy idősebb férfi egy rendkívül fiatal fiúval volt kapcsolatban, akár úgy, hogy anyagi szinten támogatta.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL