REJTÉLY-MISZTIKA

Máig nincs magyarázat erre a 4 valóban megtörtént testelhagyás élményre

Még a tudomány is bizonyította, hogy minden kétséget kizáróan valóban megtörtént ez a 8 testelhagyás élmény. Mondani sem kell, ennek ellenére szkeptikusok így is hitetlenek ezeknek az élményeknek a valódiságában, pedig mérhető eredményekkel, hiteles beszámolók erősítik azt, hogy ezek megtörtént események.

Minden jel arra mutat, hogy nagyon is hihetünk a testelhagyás valódiságában:

A pokolba és vissza

Dr. Rajiv Parti elismeri, hogy arrogáns, önző ember volt. A sikeres orvos, felért szakmájának csúcsára, Rajiv hihetetlenül énközpontú volt. Mindez megváltozott, amikor Rajivon azonnali beavatkozást végeztek el hólyagfertőzés miatt. Az eljárás fájdalma annyira intenzív volt, hogy testelhagyási élményben volt része - mindazonáltal ahelyett, hogy a„mennyországot” látta volna meg, a legtöbb ember, az agya inkább egy sötét helyre vitte, ahol vad tűz volt. A villámlott a fekete felhők között, és démoni lényeket látott maga körül. "Félelmetes birodalomban voltam."
Parti felismerte bűneit. "Nem voltam kedves a pácienseimmel szemben. Amikor találkoztam valakivel, mindig azt kérdeztem magamtól: Mennyit gombolhatok le erről az emberről?" Különösen durva volt azokkal szemben, akiknek társadalmi vagy szakmai helyzetét alacsonyabbnak ítélte meg.

A pokolban hirtelen mindent nagyon sajnált és arra gondolt, bárcsak másképp tenné a dolgokat.

Rajiv felébredt és, rájött, hogy változtatni akar. Átgondolta életét és, jobb orvossá vált. Havi 60 000 dolláros aneszteziológiás állását feladta, hogy segítsen a szenvedélybetegeken, a depresszióval és krónikus fájdalommal küzdőknek. "A lélek gyógyítójává" vált.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL