Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

„Két szellem él a házunkban, az egyik ollót dobált, a másik megjósolta a babám nemét.” - 5 szívsokkot okozó szellemtörténet

Szerző:
Szabó Anna
Egy apa egy felakasztott boszorkányt kapott lencsevégre, míg egy lánynak sikerült megörökítenie egy szellemgondozót egy elhagyott elmegyógyintézetben. Döbbenetesek ezek a szellemfotók a hozzájuk tartozó beszámolókkal együtt.

Sokkoló ez az 5 szellemekről szóló beszámoló, hát még az egyes esetekhez tartozó szellemfotó:

„Két szellem él a házunkban – az egyik ollót dobált, a másik pedig megjósolta a babám nemét”

A 34 éves Lainey Clark és a 22 éves Ben Hubbard tanárok és a Tik Tok kísértetházi videóikkal váltak ismerté a neten.

Lainey Clark azt mondja: „Mindig is reméltem, hogy léteznek szellemek, de nem láttam semmit, amíg anyám meg nem halt.

A húszas éveim elején jártam, és nem sokkal azután, hogy meghalt, álmomban eljött hozzám, és azt mondta: „Azért vagyok itt, hogy elmondjam, jól vagyok, és boldog vagyok.” Annyira valóságos volt, és azóta megnyugodtam, mert tudom, hogy nem szenved többé.

Bent 31 éves koromban ismertem meg, miután elhagytam a férjemet 13 év után. Ugyanabban az iskolában tanítottunk, és azonnal összebarátkoztunk.
Három hónappal később, 2018 nyarán költöztünk össze.

A mi kis házunk tökéletes volt, de furcsa zajok ébren tartottak minket éjszakánként. Lépteket hallottunk a lépcsőn, és annak ellenére, hogy új építésű volt, nyikorgó padlódeszkákra lettünk figyelmesek.

Valójában két szellem van a házunkban. Dave mindig itt van – úgy gondolják, hogy hozzánk kötődik, nem a házhoz. Ő volt az első szellem, aki felfedte magát.

Egy médium mondta el nekünk a nevét. A másik szellem, Andy, a médiumnak a néhai testvére, aki a házunkat vizsgálta – úgy gondoljuk, hogy Dave és Andy összebarátkoztak! Egy ouija tábla segítségével megkérdeztem Dave-et és Andyt, hogy megvédik-e a születendő babánkat – igent mondtak. Dave meg volt győződve arról, hogy a baba fiú lesz. Nemrég egy vizsgálat során megtudtuk a nemét, és igaza volt. Meg voltam döbbenve!”

forrás

rejtély szellem kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL