REJTÉLY-MISZTIKA

Idegenek láthatóak egy Apollo 10-es küldetés felvételén - 8 UFO-fotó, ami felrobbantotta a netet

Ufókat rögzítettek egy Apollo 10-es küldetés felvételein. De egy friss felvételen is kiszúrtak két ufót, amint a hold fölött repültek. Egyszerűen csak útba esik nekik vagy valami oka van a sok gyakran látni idegeneket a hold közelében? Ugyanakkor itt, közvetlenül a Földön is akadnak érdekes megfigyelések, mint azt mindjárt látni fogod.

Nem csoda, hogy ez a 8 UFO-felvétel lázban tartja az internetet:

Nyugdíjas rendőr észlelt az égen egy zölden izzó háromszögletű UFO -t Nyugat -Yorkshire felett

Egy volt rendőr azt állítja, hogy látott egy bizarr UFO -t, amely zölden izzott az égen Nyugat -Yorkshire felett.

A férfi fogott egy távcsövet, hogy alaposabban szemügyre vehesse a furcsa fényt, és egy háromoldalas egyenlőszárú háromszög alakú hajót látott, amelynek oldalán piros lámpák jelentek meg, amelyek véletlenszerűen villogtak.

A férfi azonnal riasztotta a scholes-i székhelyű UFO-nyomozót, Gary Heseltine-t, aki odament és levideózta a mesterséget.

Az 56 éves Gary éjjellátó kamerát állított fel a laptopjához kapcsolt állványra, de alig két perc forgatás után a laptop akkumulátora hirtelen lemerült.
A nyugdíjas tiszt nem akarja felfedni kilétét, de Gary azt mondta: „Ez az ember nagyon hiteles tanú, és két évvel ezelőtt ellenőriztem a hátterét, amikor hozzám érkezett egy korábbi megfigyeléssel.”

„Amit láttam, egy nagyon erős fény volt, ami nem csillag. A tárgy nem mozdult és eleinte homályos volt, de aztán fellángolt. Több száz megfigyelést láttam, de ez nagyon szokatlan volt. ”
Gary az Egyesült Királyság egyik vezető ufológusa. 20 éve a brit közlekedési rendőrség nyomozója volt, de 2013 -ban kilépett, és elindította saját online kiadványát, az UFO Truth Magazine -t.

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL