REJTÉLY-MISZTIKA

„Hála Istennek, ő is látta azt a dolgot.” – 8 vad UFO-észlelés a világ minden tájáról

Nemcsak az Egyesült Államokban lehet idegenekkel találkozni. Ausztráliából, Argentínából, Spanyolországból, a világ minden tájáról érkeztek már beszámolók megmagyarázhatatlan ufó-észlelésekről. Csak az a rossz bennük, hogy annyira hihetetlenek tudnak lenni, hogy még a tanúk is kétségbe vonják a saját elmeállapotukat.

Még a tanúkat is sokkolta ez 8 hajmeresztő UFO-észlelés a világ minden tájáról: 

Az 1979-es UFO-megfigyelés Spanyolországban

A Redditor / u / ladyvile_ oldalról:

Aznap éjjel egy repülőgép szállt fel Mallorcáról (Ausztriából érkezett, de Mallorcán megállt és Tenerife felé tartott), és nem sokkal később vörös fényeket láttunk az égen, közvetlenül előtte. Úgy tűnt, mintha közvetlenül előttük repülne egy másik repülőgép, helikopter vagy valami hasonló, de amikor a pilóták rákérdeztek, sem a barcelonai légi irányító központ, sem a Torrejón de Ardoz katonai radar nem észlelt semmit.

A pilóták idegesek lettek, mert nagyon közel voltak az ufóhoz, és ez veszélyes volt, ezért sürgősségi leszállást hajtottak végre a valenciai Manises repülőtéren. Az UFO követte őket, amíg leszálltak, majd a radar három mozgó tárgyat észlelt, de akkor már mindenki láthatta a fényeket.

Két katonai gépet küldtek oda, hogy megtudják, mi az. Nagy piros fényeket találtak, amely a repülőtér felett lebegtek annak ellenére, hogy radarjuk nem tudta felismerni. Másfél órán át üldözték őket, hol megtalálták, hol elvesztették látókörükből, és néha radarjaikkal is észlelték a tárgyakat, de végül végleg elvesztették őket.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL