REJTÉLY-MISZTIKA

Ezeket sose kérdezd egy Ouija táblától!

Mint tudjuk, a Ouija tábla egy eszköz arra, hogy képesek legyünk kommunikálni a túlvilággal. Nem kell hozzá sem médiumnak, boszorkánynak vagy más különleges személynek lenni ahhoz, hogy működésre bírjuk. Még csak szertartása vagy etikettje sincsen a használatához. Csupán 5 dolog van, amit sosem szabad kérdezni tőle, mert végezeted hibát követsz el vele!

Te is szeretsz „kísérletezni" a Ouija táblával, ahogy sokan mások? Elvégre sokakat vonz a szellemvilág és még inkább az, amit megtudhatnak tőlük. Ám van 5 olyan, látszólag kis apróság, amit soha, semmilyen körülmények között nem szabad feltenni, különben könnyen lehet, hogy elszabadul a pokol...

1. A halál ideje

Gyakran kezdődik meg azonnal a szeánsz, hogy olyan kérdéseket teszünk fel, amelyre biztosan vagy csak mi tudjuk a választ ahhoz, hogy felmérhessük, tényleg szellemmel van e dolgunk, nem pedig a képzeletünkkel vagy az egyik szeánsztag trükkjével. Ilyen a név, születési dátumok, bizalmas dolgok. Pont ilyen bizalmas dolognak számít, a halálunk időpontja is, amit egyesek valamilyen okból, nyugodt szívvel megkérdeznek, mintha csak az esküvőjükre szeretnének felkészülni.

Íme az elrettentő eset:

Mick Levens még 1994-ben egy halom dátumot kapott a Ouija táblától. Olyanokat, mint a házassága, a lányának születése vagy apja halálának időpontja. Nem is kellett más biztosíték arról, hogy kifogott egy szellemet, aki tényleg tud és így bizonyára a jövőt is látja. Mire kitudja miért, de megkérdezte bátyja, Kevin halálnak idejét, akivel még meg osztotta vele, hogy két év múlva meg fog halni. De jó egy testvér az ilyen! A férfi először nem hitt öccsének, ám miután is letesztelte a táblát, rá kellett döbbennie, hogy sem az öccse, sem a szellem nem viccel. Onnantól kezdve csak azzal volt hajlandó foglalkozni, miként is kerülje el a halálát. Pánikbeteg és paranoiás lett. Majd hat hónappal a megjósolt dátum előtt, öngyilkos lett. 1-0 a Quija tábla részére.

2. Egy személy teljes nevét

Az első, amit kérdezel a tesztelésnél, az általában a saját neved. J. David médium szerint, ha kettő vagy több ember dolgozik a táblával, akkor mint egy csatornákként működve, energiával látják el a szellemeket, entitásokat. Ugye ezért is működik mindig jobban a tábla, ha több ember ül előtte, mert annál nagyobb töblet energiát adunk az entitásoknak a működéshez. Sőt, ha valakinek végig tudják betűzni a nevét, az azt jelenti, hogy a szellem olyan erős, hogy képes hatalmába keríteni az illetőt és beférkőzni a gondolatai közé. Arról nem beszélve, hogy jól tudjuk, hogy vannak olyan személyek, akik sokkal nyitottabbak a szelllemvilágra az átlagnál, vagy annyira gyenge az akaratuk, hogy könnyűszerrel lehet átvenni felettük az uralmat.Márpedig, ha egyszer egy szellem rád tette a mancsát, bele férkőzött az elmédbe, ne adj Isten a testedet, akkor bizony nehéz lesz visszakapnod a jogos tulajdonodat...

3. Trükkök

A Ouija hívek igazolásként, sokszor olyat kérnek az entitásoktól, hogy mutassák meg a jelenlétüket, produkáljanak valamit, mint egy cirkuszi majom. Mindezt azért, mert kíváncsiak és mert önigazolásra vágynak, hogy na tényleg egy szellemmel diskurálnak. Ilyen jellegzetesen a kopogjanak kettőt, oltsák le a villanyt, mozgassanak meg valamit. Nahát itt aztán remekül el lehet baltázni a dolgokat. Ahogy J.Davidtől megtudhatjuk, rengeteg energiára van szüksége egy szellemnek ahhoz, hogy megvalósítsák ezeket a dolgokat. De egyáltalán nem lehetetlen. Sőt, ha az előbb említett módon érzékeny vagy rájuk, akkor pont, hogy a te energiáidat fogja elszívni, amitől erős rosszullétek foghatnak el. Aztán mi történik, mikor a szellem szépen rábéred az erejére és nem hogy elmenni nem lest kedve a szeánsz után de még be is költözik? Márpedig egy szellem, aki megtalálta újdonsült erejét, egész biztosan nem csak a világítással fog játszani.

4. Zaza és Zozo

Hogyha a Ouija-tábla a Zaza vagy Zozo nevet betűzi ki nekünk, akkor érdemes odafigyelni, mert semmi jót nem jelent.

Még a médiumok és a kutatók sem tudják pontosan, kikre utalnak a nevet, de minden jel arra mutat, hogy a Zaza nem más, mint Lola Zaza, a híres (fekete) mágus, spiritiszta és sátánista Aleister Crowley lánya.

A másik eshetőség szerint, egy zsidó kecskedémon, azaz nem más, mint Azazel. Bármelyik verzió is legyen igaz, ha a tábla a Zaza nevet dobta, akkor készülhetsz is az atrocitásokra.

J. David már találkozott is ilyen esettel. Egy kedves barátja és annak a férje új házba költöztek. Néhány héten belül a háztartási eszközök megkerülgetek, minden elkezdett tönkre menni. A házaspár pedig állandóan levertnek, energiátlannak érezték magukat. Zsályával és gyertyával elfegyverkezve vágott útnak azzal a szent céllal, hogy majd ő kiűzi a gonoszt a házból. Mikor leült a dohányzó asztalhoz, az üveg alatt felfedezte a régi, házikészítésű Quija táblát, amelynek sarkába a Zozo szót festették. Elmagyarázta nekik, hogy ez nem egy díszítő elem az asztalban, hanem egy ajtó. Így hát a tábla a megfelelő ceremóniák között megsemmisítésre került.

Két dolog biztos. Ha Quija táblával dolgozol, mindig zárd le a beszélgetést, csukd be az ajtót a szellemek előtt, küld vissza őket. A mutató legyen a viszlát feliraton és egy űző, elbocsátó ima sem jön soha rosszul soha.

A másik pedig, ha ezt a két nevet adja ki neked a tábla, biztos lehetsz benne, hogy beköltözött hozzád a Gonosz.

5. Lucifer

Ez már a jéghegy teteje és ennél rosszabb már nem is lehet a helyzet, ha Lucifer nevét adja ki a tábla, ugyanis itt már egy erős démonnal állunk szembe. Szerencsére nem sűrűn történik, mert még a szellemek sem merik a legtöbbször lebetűzni a nevét, sem az 'ördög', sem a 'Sátán' szavakat.

A cikkben említett médium már ilyen esettel is találkozott. Eric a kisfiú egy nap a táblával játszott és utána szokatlan események kezdtek zajlani a házban. A szülők nem tudtak a tábláról, de szerencsére kihívták J.Davidet a házhoz, mert hihetetlen negatív erőket éreztek a házban. Közben az édesapán egyre inkább úrrá lett az alkoholizmus. Eric pedig elmondta, hogy a táblán a Lucifer nevet látta, amely azt ismételgette, hogy "fejjel lefelé". Egy hét telt el, amikor szörnyű hívást kapott a fiú édesanyjától. Eric bezárta magát a szobájába. Az apja fenyegetéseket ordibált, az anyja sírt, végül kettesben maradhatott a fiúval annak szobájában. A gyermek kisírt szemekkel nézett fel rá, majd a kertbe mutatott. Ott állt a kertben az édesanyja, és sírt a család kutyája mellett, amelynek fejét és felsőtestét eltemették a földbe. A farka az égnek meredt: fejjel lefelé volt. És ez „csak" egy kutya volt...

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL