REJTÉLY-MISZTIKA

Ez az 5 ember képes volt eladni a lelkét az Ördögnek

Hogy mi viszi rá az embert, hogy az egy szem, hallhatatlan, örökkévaló, csodás lelkét eladja az Ördögnek? A pénz, a szerelem, a hatalom, a hírnév… számos oka lehet, amiért valaki úgy dönt, nem számít, hadd vigye, az a lényeg, hogy most jó legyen! Természetesen, ha hihetünk abban, hogy létezik az Ördög, és hogy lemondhatunk a lelkünkről mesés javakért cserébe, ahogy ez az 5 ember is tette!

{KEPGALERIA}

John Dee

Az Erzsébet-kori tudós és okkultista mágus és asztrológus, John Dee a királyi udvarban dolgozott Edward Kelley mellett. Hatalmas befolyással volt az udvarra, és asztrológiai tudásának köszönhetően szinte teljesen rá is támaszkodtak. Ugyanakkor Dee és Kelley állítólag nyakig ültek a mágiában is.

1581-ben azt állították, hogy képesek kommunikálni egy kristálygömb segítségével az angyalokkal. Egyszer felkérték őket, hogy felügyeljenek egy gyermekcsoportot, amelyet állítólag megszállt az ördög, de Dee visszautasította. Ráadásul pletykák keringtek arról, hogy Dee személyes kapcsolatban áll az ördöggel és neki köszönheti hatalmát, vagy pedig általa képes megjósolni a jövőt. A British Múzeumban található ma híres fekete látótükre. Végül Erzsébet halála után magára maradt, és bár egyesek őt próbálták megvédeni és tisztára mosni a nevét, sajnos nem sikerült és el kellett mennie az udvarból.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL