REJTÉLY-MISZTIKA

Észbontó ez a 9 történelmi egybeesés, ami jó példa arra, hogy nincsenek véletlenek

Biztos hallottál már Te is a szinkronicitásról, hogy nincs véletlenek, mindennek oka van és ok, okozatot von maga után. Ez a 9 sokkoló történelmi egybeesés pontosan ezt tűnik igazolni vagy csak a fantáziánkat etetjük velük? Nem több, mint konspirációs teóriák vagy nyugodtan hihetünk abban, hogy létezik valamiféle sors?

.

4. James Dean autója

Mind hallottunk már a híres amerikai színész James Dean egy szörnyű autóbalesetéről, ami 1955-ben történt és az őt körülvevő rejtélyről, hogy négy évvel a halála után a kocsija, a Porsche valamiféle bosszúhadjáratot indított és sorra szedte áldozatait.

Az első, hogy a baleset után, mikor egy garázsba vitték, a motorja kicsúszott és összetörte az egyik műszerész lábait. Azután megvette egy orvos a régi motort és beletette egy versenyautóba. Rövidesen meghalt vele egy futamon. Később egyesek arra gondoltak, jó volna újra összeszerelni Dean autóját. Jóformán minden ok nélkül leégett a műhely, ahol erre készültek. Végül az autó egy sacramentói bemutatóterembe került, ahol leesett a tartóállványról és bezúzta egy tinédzser csípőjét.

1959-ben befejezte ámokfutását és rejtélyes körülmények között tizenegy darabra tört.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL