REJTÉLY-MISZTIKA

Egy isten spermája az eső? - 5 arcpirongatóan bizarr, de észveszejtő legenda a nagyvilágból

Repülő vaginák. A termékenységisten megtermékenyítő erejű esője. Hihetetlen, de fantasztikus legendák születtek az ősi bennszülöttek köreiben, amik vagy lányos zavarba hozzák az embert vagy huncut mosolyt csalnak az arcukra. Már csak az élményért, a gondolatért érdemes elolvasnod ezt az 5 totál bizarr legendát, hogy valahol valóban hisznek ezekben! Mi meg még az ufókban is kételkedünk… 

Maui halála

Talán még a gyerekeddel együtt nézted meg a Disney féle Moana-t, amelyben a legendás maori hős Maui van.  A Disney természetesen finomított a történeten – nem is keveset – ugyanis lefelejtette azt a fontos részletet, hogy Maui egy nő hüvelyében leli halálát.

A „valódi” történet szerint Maui, elhatározta, hogy megszerzi a halhatatlanságot az egész emberiség számára. Mielőtt azonban elindult volna a küldetésére, apja figyelmeztette igen kedvesen, hogy az a sorsa, hogy mielőtt sikerrel járna a küldetése, meghaljon Hine-nui-te-po, az éjszaka istennőjének keze… akarom mondani hüvelye által.

Maui osztott-szorzott és arra jutott, hogy elejét veszi a próféciának és megöli Hine-nui-te-po-et. Amikor megtalálja az istennőt, az hatalmas, szétvetett lábakkal aludt. Maui felkapaszkodott benne, mert ő úgy gondolta, hogy majd belülről végez az ellenséggel. Erre nesze neked Trójai faló, a gigantikus nő madara felébredt, Tiwakawaka és kíváncsian kezdte szemlélni a történéseket. A madár nevetni kezdett, ezzel felkelti istennőt, míg Maui éppen mászott benne. Az istennő feltápászkodott, összeszorított a combjait, és hopp bedarálja Mauit.

A maori legendák szerint az volt a Földön az első halál és ezért kell minden más embernek is meghalnia, mert Maui is meghalt két óriási comb között az előtt, hogy elhozta volna nekünk a halhatatlanságot. Pech.  

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL