REJTÉLY-MISZTIKA

Egy atombomba felrobban és az éhezés hajnala köszönt ránk - Nostradamus jóslatai a 2022-es évre

Szerző:
Szabó Anna
Michel de Nostredame, ismertebb nevén „Nostradamus” francia asztrológus, orvos és jó hírű látnok volt, aki leginkább A próféciák című könyvéről ismert, amely 942 költői négysoros versekből áll, amelyek állítólag a jövőbeli eseményeket jósolják meg. Tehát a következő év felé haladva a kérdés az: mit jósolt Nostradamus a 2022-es évre?

Nostradamus jóslatai egyes években meglehetősen pontosak voltak, és a legtöbbjük meglehetősen negatív volt. Még a világtörténelem legnagyobb eseményeit is megjövendölte, beleértve a háborúkat, természeti csapásokat, gyilkosságokat és a jelentősebb támadásokat.

Megjósolta Adolf Hitler felemelkedését, a nagy londoni tűzvészt, John F. Kennedy volt amerikai elnök meggyilkolását és a szeptember 11-i terrortámadásokat, hogy csak néhányat említsünk.

A jóslatok azonban még nem értek véget, és állítólag elérik a 3797-et. Bár rendkívül ijesztő tudni ezeket a jóslatokat, nem tagadhatjuk, hogy ennek ismerete mindannyiunkat érdekel. Tehát a következő év felé haladva a kérdés az: mit jósolt Nostradamus 2022-re?

 

rejtély misztika nostradamus
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL