REJTÉLY-MISZTIKA

Csecsemő ledobás a magasból és keresztre feszítés - 5 bizarr szertartás, amelyeket ma is gyakorolnak

Az emberek világszerte sok helyen még mindig valami extrém, szörnyű és kifejezetten bizarr szertartást gyakorolnak pusztán azért, mert generációk óta ezt teszik. Ilyen csecsemők ledobása nagy magasságból vagy a kereszt feszítés, méghozzá szögekkel, ugyanis ezek motiválják és mozgatják meg az emberek hitét.

Ijesztő és durva ez az 5 bizarr szertartás a nagyvilágból:

Kígyókezelők

Moe Syzlak hite valódi, élő vallási mozgalom. Ha eléggé szereted Jézust, akkor nem harap meg a kígyókezelők szerint. A vallás nem illegális, de sokan ellenzik Amerikában. A követői viszont Márk evangéliumára támaszkodnak hitük „igazolásául”: Akik hisznek, azokat ezek a jelek fogják kísérni: Nevemben ördögöt űznek, új nyelveken beszélnek, 18kígyókat vehetnek kezükbe, és ha valami mérget isznak, nem árt nekik, ha pedig betegekre teszik a kezüket, azok meggyógyulnak.”

De a kígyókezelés sok életbe került már - 1910 óta 120 haláleset, 1936 és 1973 között körülbelül 35 ember halt meg.

Még akkor is, ha a kígyókezelők nem halnak meg harapáskor, ezekben a templomokban rengeteg plébános mutathatja fel sorvadt kezét.

Amikor egy kígyókezelő meghal, a hívők nem gondolják, hogy ez a hit hiánya miatt történt - ez egyszerűen Isten tervének része.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL