Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

Apa és fia úgy érzik, mintha a Démonok közöttben lennének – 5+1 szellemfotó borzongató történettel együtt

Szerző:
Szabó Anna
Szellemvadászok árnyékos alakot észleltek egy elhagyatott elmegyógyintézet közelében. Egy hátborzongató kastély sötét árnyékos alakokkal és lebegő fejekkel van tele. Azt gondolnád, biztos kitaláció az összes. De ha egyszer több ember is látta, mi lehet a magyarázat? Főleg, ha még egy gyanús videofelvétel vagy fotó is készült? Ezért olyan elgondolkodtató ez a 6 szellemsztori!

5 esetben felvétel is készült az állítólagos szellemről, de mind a 6 sztori nagyon parás!

A szellemvadászok árnyékos alakot észleltek egy elhagyatott elmegyógyintézet közelében

A szellemvadászok kísérteties képet lőttek egy elhagyatott elmegyógyintézet közelében. A paranormális nyomozók csapata azt is közölte, hogy videofelvétel is hallani "morgó" és "sikító" zajokat a Pool Parc intézetben, Ruthinban, Észak -Walesben.

A Spirit Walkers csoport hat szellemvadásza 2019 augusztusában bement a 200 éves kastélyba, speciális felszereléssel, beleértve az éjjellátó kamerákat és az EVP (elektronikus hangjelenségek) eszközöket.

A Spirit Walkerset vezető Beth Hopper (32) elmondta, hogy csak hazatérve fedezték fel a kísérteties képeket. Azt mondta, az egyik képen egy árnyék alak látható, aki egy kötélhurok mellett áll.

A Chester -i anyuka azt mondta: ”Már többször voltam ott, és hangokat és lépéseket hallottam. Egy lány azt mondta, érezte, hogy egy ápolónő áll előtte a sötétben.

„Hallottunk olyan jelentésekről is, ahol egy volt páciens római katonának gondolta magát, és fel-alá vonul a folyosón, és kövekkel dobálja az embereket.”

forrás

rejtély misztika szellem szellemfotó kísértet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL