REJTÉLY-MISZTIKA

A világ 7 legbosszúszomjasabb női szelleme - Reszkessenek a férfiak!

Összeszedtük a világ minden tájáról a 7 legveszedelmesebb női bosszúálló szellemet, akiktől érdemes óvakodniuk a férfiaknak! Bár egyesek szerint ők csak kitalációk, hogy eltántorítsák az embereket valami bűnös dologtól, a megcsalástól vagy az abortusztól. De mint azt tudjuk, minden legendának, folklórnak meg van a maga igazságtartalma. Hogy mennyi, azt jobb nem letesztelni!

.

La Sayona – A hűtlen férjek gyilkosa

Franciául a „sayona" hóhért jelent, de inkább arra utal a venzuelai eredetű lény neve, hogy a szellem, aki hosszú ruhát visel, olyasmit, mint amilyen egy középkori fehérnemű volt.

Melissa eredetileg egy nagyon szép nő volt, akinek volt egy szerető férje és egy fia. Gyakran fürdött a folyóban és egy ilyen alkalommal odament hozzá egy idegen férfi és azt mondta neki, hogy látta a férjét, amint az anyjával alszik. Ez és a kép a fejében annyira feldühítette, hogy haza sietett, és valóban ott feküdt a férje az ágyában, de a fiúkkal. Majd kitudja miért, dühében felgyújtotta a házat majd átsiette az anyjához, akit meg leszúrt. Mielőtt meghalt volna, megátkozta Melissát, hogy örökidőkig a földön kóboroljon és öljön meg minden férjet, aki megcsalta a feleségét.

Manapság gyönyörű nőként stoppol, áldozatait szedve, vagy felveszi a szeretet nő alakját és úgy csapja be a férfiakat, hogy aztán megmutathassa igazi, ocsmány koponyás arcát. Tehát lényegében a hűtlen férfiak tönkretevője.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL