Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

A történelem 10 rejtélyesebb UFO-fotója – Lélegzetelállító felvételek!

Szerző:
Szabó Anna
Ha hihetünk a szemünknek, akkor ezek a képek bizonyíthatják: csakugyan léteznek idegenek. Persze nem lehet kizárni, hogy van rájuk tudományos válasz vagy valójában hamisak a képek. De mindenképpen figyelemreméltó, hiszen talán ez a történelem 10 legrejtélyesebb UFO-fotója!

Zűrzavar söpört végig 1942. február 25-én Los Angelesben, és a Nyugati Védelmi Parancsnokság jelentése homályos volt: „Los Angeles területén azonosítatlan repülőgépeket jelentettek.”

Amit azonban ezen a napon 74 évvel ezelőtt a helyszínen tapasztaltak, az ennél konkrétabb volt. Ahogy a TIME a következő héten beszámolt arról, hogy Los Angeles-i polgárok éjszaka narancsszínű fényeket láttak az égen. Csaknem két órán keresztül, egy 15 perces félelmetes csend kivételével lőtt a hadsereg a fényre.

Azoknál a lakosoknál, akik számára Pearl Harbour emléke friss volt, a támadás lehetősége - amelyet később „Los Angeles-i csatának” hívtak - nagyon is valóságosnak tűnt. De a lelőtt gépet, amelyről az L.A. Times számolt be, soha nem találták meg, és a haditengerészeti miniszter bejelentette, hogy az egész hamis riasztás volt, bár a hadsereg tisztviselői szerint valóban észlelték ellenséges gépeket a környéken.

Bármi is indította a légitámadásit, nem csoda, hogy a Los Angeles-i csata az UFO-összeesküvés-elméletek hívei fantáziáját azóta is izgatja.

Valójában csak évekkel később, 1947-ben kezdtek megjelenni az ufókról készült képek. Íme, néhány korai kép, amely megragadta azok fantáziáját, akik azt akarták - vagy féltek attól -, hogy felfedezzék, hogy mi, földlakók, talán nem vagyunk egyedül.

 

3.

Ifj. Guy B. Marquand az, aki ezt a képet 1951. november 23-án készítette a kaliforniai Riverside-ban. Elmondta, hogy a láthatár fölötti tárgy egy "repülő csészealj". Marquand azt állította, hogy két barátjával látta, hogy a tárgy nagyon nagy sebességgel repül el, és amikor visszatért, készen állt a fényképezőgéppel az ifjabb Guy B. Marquand.

rejtély misztika ufo idegenek fotósorozat fotó
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL