REJTÉLY-MISZTIKA

„A klasszikus megjelenésű fekete szem volt az, ami nagyon megijesztett.” - 5 UFO beszámoló, ami téged is kiakaszt

Ez az 5 UFO-incidens főleg azokat akasztotta ki, akik jelen voltak. Pláne annál az esetnél, - ha igaz persze - ahol a férfi szemtől-szembe találta magát egy idegennel. Mindenesetre elképesztő fényképek készültek a beszámolókhoz, amelyek akár hitelt is adhatnak a szemtanúknak.

Valószínűleg te is ledöbbentél vagy akár sokkos állapotba kerültél volna a szemtanúk helyébe, akik erről az 5 UFO-esetről beszámoltak:

Egy valóban azonosítatlan repülő tárgy

Aiyana, aki második nevének elhallgatását kérte, a szürreális felvételeket az Illinois -i Chicago -i otthonának tetejéről rögzítette.

A videón egy hosszú fekete rakétaszerű tárgy látható, amely a levegőben lebeg, és mindkét szárnya valamilyen gömbben végződik.

Aiyana és fia azt mondta, hogy egyiküknek sincs fogalma arról, mit láttak. Azt mondta, addig nézte, amíg el nem tűnt a szeme elől.

„Úgy tűnt, hogy csak lassan lebeg délkeletre minden nagyobb mozdulat nélkül" - mondta. – „Körülbelül 20 perc alatt megtett néhány mérföldet.”

Remélve, hogy válaszokat talál, egy barátja megosztotta Aiyana felvételét az UFO -figyelőkkel az interneten, de senki sem tudta megmagyarázni, hogyan tud egy tárgy olyan nyugodtan lebegni a híresen „szeles város” felett.

Egy személy ezt írta: „Soha nem láttam még egy (meteorológiai) léggömböt, amely így mozdulatlanul lóg a szabadban.”

Megint más azt írta: „Ez ufónak tűnik. Úgy néz ki, mint egy hajó, nem úgy, mint egy repülő vagy egy fény, hanem, mint egy UFO.”

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL