REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Corey Goode

Corey Goodért már kisgyerekkorában elmentek az öltönyös emberek és elvitték a hadsereghez, ahol állítása szerint különleges kiképzést kapott. Állítólag 20 éven keresztül különböző titkos űrprogramokban és kísérletekben vett részt, mi több: egy úgynevezett korvisszaállításos programban is 1987-től 2007-ig. Ma sokan hiteles UFO-kutatóként tekintenek rá, aki képes pszichikai kapcsolatot teremteni az idegenekkel. A telepatikus és együttérző képességei miatt látóként dolgozott a hadseregnél.

forrás

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL