REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Niara Isley

Niara Isley, aki korábban az Egyesült Államok légierejénél dolgozott, arra tett erőfeszítéseket, hogy fényt derítsen az idegenekre és felfedje az általa vélt „árnyékkormánynak” létezését. 1980-ban felfedezett egy hiányzó három hónapos időtartamot és a hipnózisban lelte meg az emlékeit. „Amit felfedeztem, az megdöbbentő és megváltoztatta az életemet.” Amíg a kormánynál dolgozott, Isley radartechnológiával foglalkozott. Felfedte, hogy akarata ellenére tartották a Holdon egy közös „Hüllő-Szürke-Emberi titkos bázison”. "Megijedtem. Tudtam, hogy vissza kell mennem a lányomhoz, így eléggé engedelmes voltam. Egyszerűen nem akartam semmi olyat tenni, ami miatt megölhetnék.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL