REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Niara Isley

Niara Isley, aki korábban az Egyesült Államok légierejénél dolgozott, arra tett erőfeszítéseket, hogy fényt derítsen az idegenekre és felfedje az általa vélt „árnyékkormánynak” létezését. 1980-ban felfedezett egy hiányzó három hónapos időtartamot és a hipnózisban lelte meg az emlékeit. „Amit felfedeztem, az megdöbbentő és megváltoztatta az életemet.” Amíg a kormánynál dolgozott, Isley radartechnológiával foglalkozott. Felfedte, hogy akarata ellenére tartották a Holdon egy közös „Hüllő-Szürke-Emberi titkos bázison”. "Megijedtem. Tudtam, hogy vissza kell mennem a lányomhoz, így eléggé engedelmes voltam. Egyszerűen nem akartam semmi olyat tenni, ami miatt megölhetnék.”

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL