REJTÉLY-MISZTIKA

9 történet olyanokról, akiket elraboltak az idegenek - állítólag a hadsereg keze is benne volt

8 ember beszámolójában közös pontnak számít az elrablás, illetve az, hogy valamiképpen részt vett bennük a hadsereg is. Tudomásuk volt az elrablásról vagy a történetek mesélői azt sugallják, hogy tulajdonképpen összedolgoztak az idegenekkel. A 9. történet érdekessége az, hogy abban az esetben az illető önként kereste a kapcsolatot az idegenekkel a hadsereg szolgálatában.

Nem lehet egyértelműen bizonyítani a következő történeteket, de ugyanakkor cáfolni sem tudták teljesen őket azok, akik megpróbálkoztak vele:

Myrna Hansen

1980. Cimarron, Új-Mexikó. Myrna Hansen és akkor hatéves fia, Shawn egy legelőhöz közeledtek Oklahomából hazafelé. Éjszaka volt, amikor szemtanúi voltak egy sugárnak, amely teheneket emelt fel a levegőbe. Myrna azt állította, hogy egy kis hajó tudomást vett a jelenlétükről, és végül elrabolta őket. Hansenék tapasztalatait követően, Myrnát egy albuquerque-i MUFON-kutatóhoz (A Mutual UFO Network egy amerikai alapú nonprofit szervezet, amely civil önkéntesekből áll, akik tanulmányozzák az UFO-észleléseket), Paul Bennewitzhez irányították. Leo Sprinkle hipnoterapeuta segítségét kérve visszaemlékezett Hansen. Őt és fiát egy mélyen földalatti katonai bázisra vitték. A helyszín pontos leírása felkeltette a Légierő Különleges Nyomozóiroda tagjainak figyelmét, akik állítólag azóta is figyelik Myrnát és Shawnt
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL