REJTÉLY-MISZTIKA

8 bizarr átok, ami életeket tett tönkre

Életeket, karriereket, főként az előbbit. Ez a 8 bizarr eset még azokat is gondolkodóba fogja ejteni, akik nem hisznek az átkokban. Olyan sorozatos szerencsétlenségek, megmagyarázhatatlan események történtek, amikre másképp aligha lehetne választ találni. Némelyik esetben tudhatjuk, honnan indult az átok – egy sámántól, rúnamestertől vagy dühös embertől – de más esetben még az is rejtély és az emberek egyre csak meghaltak az átok következtében.

Vajon választ kapatunk valaha erre a 8 bizarr átokra?

Superman átok

George Reeves volt az első Superman, aki 1952 és 1958 alakította a hőst egy tévésorozatban és egyes nézők azonosították a szerepével. Egyszer egy fiú fegyvert rántott, hogy bizonyítsa, Superman tényleg sebezhetetlen. Ezt megúszta, de az 1959-ös esetet nem. Otthonában találtak rá és úgy festett, mintha fejbe lőtte volna magát, csakhogy a fegyveren nem voltak rajta Reeves ujjlenyomatai…
Később, Lee Quigley még kisbabaként alakította a hőst az 1978-as filmben, mikor kilőtték az űrbe. De sajnos Quigley 14 évesen, játék közben véletlenül oldószert lélegzett be, ami azonnali halálához vezetett.
Christopher Reeve négy filmben játszotta el Supermant. Ám 1995-ben lovaglás közben leesett a lóról és olyan szerencsétlenül, hogy nyaktól lefelé teljesen lebénult.
Ha pedig valakit nem ért szörnyű baleset, a karriere jutott csődbe, ahogy Dean Cainnel és Tom Wellinggel is történt a sikeres tévésorozataik után.
Utoljára Henry Cavill alakította Supermant. Talán ő lesz, aki megtöri az átkot?
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL