REJTÉLY-MISZTIKA

7 szerencsét hozó bűbájos tárgy eredete - Villámgyorsan szerezd be valamelyiket!

Hiszünk bennük. Mániákusan kapaszkodunk a pénzfánkba. Szorongatjuk a négylevelű lóherénket és simogatjuk az fengshuis elefántjainkat meg puszilgatjuk a vigyorgó, kissé molett Buddhánkat. De azt is tudjuk miért tesszük ezt? Honnan az ötlet, hogy ezek szerencsét hoznak? Elhoztuk nektek 7 egzotikus szerencsehozó tárgy eredetét meg egy szokásét is, ami felfedi előttetek a titkot miért is imádjátok őket annyira!

.

 

 

Palad Khik

Talán az egész listában ez a legfurcsább szerencsét hozó tárgy. Mi sem lehetne lakásunk legékesebb dísze, mint egy dizájnos fekete férfi kolbász. A Palad khik egy thaiföldi amulett, ami a jó szerencsét hozza. A fordítása nagyjából annyit tesz "tiszteltre méltó helyettes pénisz". Eredetileg az indiai szerzetesek hozták be Thaiföld-re a 8. században. A hindu Shiva isten szent lingáját szimbolizálja. A Palad khik gyakorlatilag bármit megad, amit kívánnak tőle, természetesen termékenységet hozó hatással is rendelkezik, illetve távol tartja a szerencsétlenséget, főleg a nemi bajokat…

A Palad khik lehet fából, fémből, csontból, szarvból vagy elefántcsont, és az erre szakosodott szerzetesek készítették, akik akár szent feliratokat, rituális imákat is belegravíroztak, amelyek erősítik a hatását.  

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL