REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember megosztotta a szomszédjaikkal történt legrejtélyesebb sztorijaikat

Akármilyen régóta is ismered a szomszédjaidat, nem tudhatod biztosan, kik is ők igazából. Legalábbis ez derül ki az egyik hátborzongató beszámolóból. Egy másikból pedig az, hogy talán nem is „igazi” az új szomszéd…

A Buzzfeed közösségéből 7 ember megosztotta a szomszédjaikkal történt legparásabb eseteket:

7. A rejtélyes szomszéd

„Szóval egyik este anyám, nagynéném, a testvéreim és én moziestet tartottunk, aminek következtében elaludtunk. 2: 50 körül anyám, nagynéném, és én arra ébredtem, hogy zörögnek az edényeink és serpenyőink, léptek zaja hallatszik a ház körül.

Pár perccel ezután leállt, de akkor már hallani kezdtük az ablakon kívüli suttogást. Anya és én kinéztünk az ablakon, de senkit sem láttunk ott, ezért kiborultan mentünk vissza az ágyhoz, amikor hirtelen nehéz lépéseket hallottunk a lépcsőn. Addigra már mindannyian összebújtunk, amikor a lépések közelebb kerültek a szobához és megálltak az ajtónál. Pár másodperc telik el, és az ajtó kinyílt, azután gyorsan becsukódott.

Ami furcsa, hogy nem hallottuk megint a lépéseket, de amikor felhívtuk a rendőröket, átkutatták a házat és a környéket, de kint elfogták a szomszédomat, aki járt a házunkban. "

- reginaraona
 

forrás

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL