REJTÉLY-MISZTIKA

7 ember megosztotta a szomszédjaikkal történt legrejtélyesebb sztorijaikat

Akármilyen régóta is ismered a szomszédjaidat, nem tudhatod biztosan, kik is ők igazából. Legalábbis ez derül ki az egyik hátborzongató beszámolóból. Egy másikból pedig az, hogy talán nem is „igazi” az új szomszéd…

A Buzzfeed közösségéből 7 ember megosztotta a szomszédjaikkal történt legparásabb eseteket:

2. Az aranyalmák esete

„Tehát rögtön azután, hogy beköltöztem a házamba, hajnali 2 körül elkezdtem fúrási zajt hallani. Ez hetekig tartott. Kétszintes volt, és a hátsó ablakból beláthattam szomszédjaim mindkét udvarára, így felmentem ellenőrizni, és négy embert láttam, akik körben összezsúfolódtak, és lyukakat fúrtak a hátsó udvar földjébe. Ez legalább hetente egyszer megtörtént... ők az éjszaka közepén vágták a „gyepüket”. Az udvarukon nem volt fű, minden csupa föld.

Kiköltöztek, és kaptunk új szomszédokat, akikkel egy grillezésen találkoztunk, és elmondták nekünk, amikor beköltöztek, kamerahuzalok voltak behúzva az egész házban, még a fürdőszobákban is, és kis arany műanyagalmák voltak mindenütt, amelyeket az ingatlan körül temettek el, elrejtve a falakban, a padláson, a szellőzőnyílásokban, a csövekben ... mindenben. Több száz. Bizonyára ezt temették el az udvaron is.

Nagyon szeretném, ha tudnám, miért és mi volt olyan fontos ezekben az aranyalmákban... "

- elizgibb
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL