Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefontaknak az élőknek - Veled is megtörténhet!

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!

 

A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

 

Halott nagyapja hívta

Tavaly egy hölgy feltöltött egy hangfelvételt a netre, amelyen elhunyt nagyapja hangja hallható.
A síron túli hívást a(000)000-0000-ás telefonszámról kapta. Amikor felvette, szinte áramütésként érte, ahogy meghallotta nagyapja hangját.
Hozzá kell tenni, hogy a nullából álló telefonszám több embert próbált már elérni, mivelhogy rengeteg ember számolt már be arról világszerte, hogy egy nullákból álló telefonszámról kereték egy családtagja elvesztése után vagy üres smseket kaptak erről a számról.

 

ezotéria rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL