Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 tényleg megtörtént eset, amelyben a túlvilágról telefontaknak az élőknek - Veled is megtörténhet!

Szerző:
Szabó Anna
Mit szólnál, ha egy szeretett rokonod felhívna a túlvilágról? Ha rád telefonálna az eltávozott férjed azzal, hogy szeret? Ha a nagymamád csörgetne meg, mert van valami fontos mondanivalója? Sokkot kapnál, ugye? Ezek alapján gondolhatod, hogy azok mit éreztek, akikkel már történt hasonló! Hoztunk neked 6 igaz történetet arról, amikor a holtak felhívták az élőket!

 

A szellemvadászok és EVP szakértők úgy tartják, hogy a szellemek képesek lenyomatot hagyni elektromos készülékeken, vagy akár azon keresztül kommunikálni, telefonálni vagy smst küldeni. Elvileg azért, mert ezek a kísértetek olyan frekvencia tartományban rekedtek, amely kompatibilis sok elektronikai műszerek vételi frekvenciájával. Hogy mi célból telefonbetyárkodhatnak? Nem nehéz kitalálni… üzenetük van az élők számára, figyelmeztetni akarják, vagy elszeretnének búcsúzni.

 

A halott férje hívogatja

Skóciában egy idős asszony azzal fordult a rendőrséghez, néhány éve, hogy minden éjszaka telefonon zaklatják. A bosszantó ebben csupán az volt, hogy a három évvel korábban elhunyt férje hívogatja.
Az asszony felkereste a telefonszolgáltatóját, hogy ugyan adjanak már valami elfogadható magyarázatot a dologra, de ők is csak néztek maguk elé, mint borjú az újkapura, ugyanis a telefonszámot már deaktiválták.
Érthető módon a rendőrség sem tudott mit tenni, hiszen a számot már kivonták a forgalomból, hiszen így még csak bemérni sem lehet a hívást.

ezotéria rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL