Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 nukleáris katasztrófa, amiket éveken át igyekeztek titokban tartani a világ előtt

Szerző:
Szabó Anna
Nem Csernobil az egyetlen súlyos és megrázó valaha megtörtént atomkatasztrófa. A történelem során már máskor is volt precedens borzasztó, és szőnyeg alá söpört esetekre, - legalábbis egyes részletei - amelyeket csak évek vagy évtizedek után tudtak meg az emberek, mikor elévült az eset titokban tartásának ideje. Megmutatjuk, melyik 6 nukleáris katasztrófát titkolták el előled!

.

 

 

A Starfish Prime projekt 

1962-ben a Nagy Britannia fellőtte az Ariel-1 elnevezésű űrszondáját, amivel rövidesen a fellövése után megszakadt a rádiókapcsolat. A brit mérnökök sokáig nem jöttek rá, hogy mi lehet az oka, míg az amerikaiaktól meg nem tudták… ugyanis az amerikaiak egy Starfish Prime nevű projekt keretében július 9-én titokban felrobbantottak egy 1,4 megatonnás hidrogénbombát a légkörben körülbelül 400 kilométer magasan a Csendes-óceán felett. A robbanás egy hét percig tartó mesterséges "sarki fényt" hozott létre.
A robbanás olyan elektromagnetikus impulzust generált, ami nem csak az Ariel-1 szondát tette tönkre, hanem a műholdak egyharmadát is, amik a Föld körüli pályán álltak. Valószínűleg közös megegyezéssel az amerikaikkal, de a brit kormány 50 évre titkosította az aktákat, és így a baleset okát is…

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL