Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 nukleáris katasztrófa, amiket éveken át igyekeztek titokban tartani a világ előtt

Szerző:
Szabó Anna
Nem Csernobil az egyetlen súlyos és megrázó valaha megtörtént atomkatasztrófa. A történelem során már máskor is volt precedens borzasztó, és szőnyeg alá söpört esetekre, - legalábbis egyes részletei - amelyeket csak évek vagy évtizedek után tudtak meg az emberek, mikor elévült az eset titokban tartásának ideje. Megmutatjuk, melyik 6 nukleáris katasztrófát titkolták el előled!

.

 

 

A Fairfield Suisun légibázis atomkatasztrófája

Ezt az 1950-es esetet is éveken át elhallgatták. A bázist azért is keresztelték át Fairfield-Suisun-ről Travis Légibázisra, mert 1951-ben Robert F. Travis dandártábornok után, aki 1950-ben augusztus 5-én lelte halálát egy B-29-es gépen, mikor 10 másikkal felemelkedett és a felszállás után 5 perccel a felszállás után meghibásodott a hajtóműve, egyenesen visszazuhant a bázisra. Egy 5000 fontos atomtöltettel együtt a Mark 4-essel.
A hivatalos jelentés szerint a szállított bomba nem volt élesítve, és nem is sérült meg a baleset során, de a tények mást mondanak…
19 ember vesztette aznap életét és legalább kétszázan megsebesültek. A balesetet nem nukleáris jellegű balesetnek állították be, csakhogy több akkori pilóta későbbi beszámolója másról tanúskodik…

Ugyanis valóban ott volt az atomtöltet a gépen, és fel is robbant, a területet pedig idővel lezárták, hogy felmérjék a károkat, és a nukleáris sugárzást. Állítólag rengeteg ember halt meg a baleset okozta radioaktív sugárzás következtében, amiket mind-mind elfelejtett megemlíteni a kormány.

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL