REJTÉLY-MISZTIKA

6 hihetetlen sztori arról, hogyan tértek vissza a halálból emberek!

Azért ilyenről sem gyakran hallani! Igaz, nem mindennapos dolog, de attól még előfordulhat. Itt is minden jel arra mutat, hogy ebben a 6 esetben valóban visszatértek azok, akikről lemondtak, akiket már eltemettek. El tudod képzelni, mennyire sokkoló lehetett, amikor ez a 6 személy visszatért a halálból? Volt, aki állítólag annyira sokkot kapott, hogy bele is halt…

Elképesztő ez a 6 történet, amelyben visszatértek a holtak az életbe:

Matthew Wall esete

1571. október 2-án, a nem olyan rég elhunyt Matthew Wall fiatal gazda a koporsóban feküdt a saját temetésén. Annak ellenére, hogy a nap hűvös és esős volt, a Hertfordshire-i Braughing egész faluja ott volt az eseményben, beleértve Wall menyasszonyát. Ahogy a felvonulás az egyház felé haladt, az egyik koporsóvivő megcsúszott a nedves leveleken, és a földre dobta a koporsót.

De amikor a férfiak ismét felemelték a koporsót, totálisan megdöbbentették, mert kopogást hallottak a koporsóból. Matthew Wall visszatért az élők közé.
Wall végül feleségül vette a menyasszonyát, és további 24 évig élt. Azóta a Braughing falu minden évben október 2-án megemlékezett arról a napról. Hogy megünnepeljék, a falu gyermekei a templom előtt részt seprűket söpörik, hogy senki se csússzon el ott.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL