Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

6 hihetetlen sztori arról, hogyan tértek vissza a halálból emberek!

Szerző:
Szabó Anna
Azért ilyenről sem gyakran hallani! Igaz, nem mindennapos dolog, de attól még előfordulhat. Itt is minden jel arra mutat, hogy ebben a 6 esetben valóban visszatértek azok, akikről lemondtak, akiket már eltemettek. El tudod képzelni, mennyire sokkoló lehetett, amikor ez a 6 személy visszatért a halálból? Volt, aki állítólag annyira sokkot kapott, hogy bele is halt…

Elképesztő ez a 6 történet, amelyben visszatértek a holtak az életbe:

Matthew Wall esete

1571. október 2-án, a nem olyan rég elhunyt Matthew Wall fiatal gazda a koporsóban feküdt a saját temetésén. Annak ellenére, hogy a nap hűvös és esős volt, a Hertfordshire-i Braughing egész faluja ott volt az eseményben, beleértve Wall menyasszonyát. Ahogy a felvonulás az egyház felé haladt, az egyik koporsóvivő megcsúszott a nedves leveleken, és a földre dobta a koporsót.

De amikor a férfiak ismét felemelték a koporsót, totálisan megdöbbentették, mert kopogást hallottak a koporsóból. Matthew Wall visszatért az élők közé.
Wall végül feleségül vette a menyasszonyát, és további 24 évig élt. Azóta a Braughing falu minden évben október 2-án megemlékezett arról a napról. Hogy megünnepeljék, a falu gyermekei a templom előtt részt seprűket söpörik, hogy senki se csússzon el ott.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL