REJTÉLY-MISZTIKA

6 ember, aki rejtélyes körülmények között eltűnt nyaralás közben

Szörnyű, hogy házaspárok, családok mennek el a várva várt nyaralásra, a helyre, ahová mindig is elszerettek volna utazni, de legalábbis kicsit kikapcsolódni egy egzotikus helyen. Erre soha többé nem kerülnek elő vagy eltűnik az egyik szerettük. Vannak rokonok, akik azóta is várják, hogy megtudják, mi történt eltűnt szerettükkel. Sajnos a mai napig nem tudni, hogy hová lett ez a 6 ember, aki nyomtalan eltűnt.

Az álomnyaralásuk idején tűnt el a 6 személy:

1. Egy kisfiú eltűnik a család Idaho-i nyaraló kempingjéből

Megtámadta egy farkas, egy medve vagy valamilyen állat, és az vitte el a kétéves fiút a népszerű Idaho-i táborhelyről 2015. júliusában? DeOrr Kunz és szülei, Jessica Mitchell és Vernal Kunz igazán élvezték a vadonban lévő kempingi vakációt. Egy nap a szülők sétálni indultak, és DeOrrt a dédapjával hagyták, aki meg valamiért azt hitte, hogy a szülőkkel van a gyerek. Amikor visszatértek, a fiú eltűnt. Miután a szülők bejelentették az eltűnést, a helyi és az állami hatóságok keresést indítottak a területen.

Sem a dédapát, sem a szülőket nem vádolják, bár gyanúsítottaknak tekintik őket. Egyes szakértők gyanúsak vélik a szülők viselkedését, főleg az anyáét, aki nyilvánvalóan nem szeretett anya lenni.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL