REJTÉLY-MISZTIKA

5 valós ok, amiért nyugodt szívvel hihetünk a túlvilágban

Egy kicsit vagy talán nagyon szkeptikus vagy még abban a tekintetben, hogy nincsenek szellemek, sem pedig túlvilág? Olvasd el ezt a cikket, amelyben valós esetekkel szolgálunk és talán utána másként látod majd a dolgokat! Ha pedig már hiszel bennük, akkor íme itt a megerősítés!

.

A tudatunk a halál után is megmarad

Dr. Sam Parnia egy olyan férfi, aki sokat tud a halálról. Különösen az a specialitása, hogy a szívleállás után pár órával is képes visszahozni embereket az életbe, ami azért nem csekély kunszt. Dr. Parnia számos interjút adott amelyekben meg van győződve arról, hogy a tudat képes túlélni az agyhalált egy bizonyos ponton, még akkor is, mikor nulla a vérkeringés és az agyi tevékenység. Tehát szerinte az emberi tudat az agyhalál után is fennmarad.

2008 óta összegyűjtötte azokat az eseteket, ahol az emberekben halál közeli avagy „halál” utáni élményben volt részük. Különben a doki nem foglalkozik paranormális magyarázatokkal. Ő mindezt teljesen tudományos alapokon gondolja és szerinte az orvostudomány még nem elég fejlett ahhoz, hogy megértsük az emberi tudat működését, ami független lehet az agyműködésünktől.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL