REJTÉLY-MISZTIKA

5 szellemhajó, amelyekről még életedben nem hallottál, pedig a mai napig kísértenek

Mary Celeste. Queen Mary. Bolygó Hollandi. A legismertebb szellemhajók. Pedig akadnak még hozzájuk hasonló rég elveszett, legendás, misztikával átölelt kísérteties és elátkozott kísértethajók, amelyek ugyanúgy megérdemelnék az ismeretséget. Ezért hoztunk 5 ilyen hátborzongató szellemhajót, amelyek még ma is kísértenek a vizeken…

A Palatine

Úgy hírlik, hogy a Palatine nevű hajó – eredeti nevén Princess Augusta- Észak -Amerikában, a Rhode-sziget partjainál kísért. 1752-ben indult el Hollandiából gyarmatosítókkal a fedélzetén Philadelphiába. Ám egy téli vihar eltérítette őket az útvonaluktól és ha ez nem lett volna elég, a kapitány beleesett a tengerbe, mire a legénység pánikba esett és fellázadt. Emiatt az utasok meglehetősen félelemben töltötték el a Karácsony napját.
Két nappal később a Palatine zátonyra futott a Block sziget közelében fekvő sziklákon és süllyedni kezdett. Hamarosan alább hagyott a vihar így az összetört hajó is visszacsúszott a sziklákról. Mielőtt még kisodródott volna a nyílt tengerre egy több tucat helyi halász ereszkedtek a Palatine-ra és kimentették az utasokat, illetve mindent, ami mozdítható volt a hajón.
Ezt követően felgyújtották és nézték, ahogy a tengerre sodródik a lángoló hajó. Igencsak megdöbbentek, amikor egy nő bukkant fel a fedélzetén - aki addig a hajó belsejében rejtőzködött- és a fedélzeten sikoltozott, amíg el nem emésztették a lángok.
Azóta többször is látták a hajót,New England partjainak közelében is, amint vérvörös lángok csapnak fel róla az ég felé.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL