REJTÉLY-MISZTIKA

5 szellemhajó, amelyekről még életedben nem hallottál, pedig a mai napig kísértenek

Mary Celeste. Queen Mary. Bolygó Hollandi. A legismertebb szellemhajók. Pedig akadnak még hozzájuk hasonló rég elveszett, legendás, misztikával átölelt kísérteties és elátkozott kísértethajók, amelyek ugyanúgy megérdemelnék az ismeretséget. Ezért hoztunk 5 ilyen hátborzongató szellemhajót, amelyek még ma is kísértenek a vizeken…

Lady Lovibond

Anglia keleti és délkeleti partjain élő halászok már évszázadok óta tesznek jelentést a Lady Lovibond fantomhajóról. Arról is mesélnek, hogy sok tengerész, akik meghaltak a Godwin zátonynál, a halála előtt röviddel megpillantotta a három árbócos szellemhajót.
A Lady Lovibond 1748 február 13-án pénteken futott zátonyra a Godwin fövenynél, és elsüllyedt a legénységgel együtt. Simon Peel kapitány,és a menyasszonya, illetve néhány esküvői vendég tartózkodott a hajón.
A legenda úgy szól, hogy az elsőtiszt,aki maga is szerelmes volt a menyasszonyba,féltékenységből megölte Peelt és szándékosan kormányozta a hajót a Godwin partokhoz.
Erre 50 évvel később a Lady Lovibonddal azonos három árbócos hajót láttak a Godwin partok felé tartani, mire az egyik halászhajó utána is eredt. Ünnepség zaját és női hangokat hallottak a hajóról átszűrődni. Aztán ez a hajó is fövenyre futott, darabokra tört és eltűnt, mint a kámfor.
Rá újabb 50 évre egy másik hajó legénysége ugyanezt a jelenést.
A következő alkalommal,1898. február 13-án Deal mellett is megismétlődött az előbb ecsetelt jelenés. Nagyon úgy fest, hogy minden 50. évben megjelenik a fantomhajó.
Emiatt 1948. február 13-án is kíváncsi szemetek szegeződtek a vízre, de a nagyon rossz látási viszonyok miatt sem észleltek…
Vajon 1998-ban is látták?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL