REJTÉLY-MISZTIKA

5 szállodai szoba, ahol ingyen sem szállnál meg – brutális dolgok történtek ott

Minden szálloda ideiglenes hely - állandóan forog ajtó az érkező és távozó vendégek számára. Az emberek csak szeretnének pihenni egyet, kikapcsolódni kicsit. De gondolj arra, hányan tértek úgy be, hogy többé ki sem jelentkeztek… ezt az 5 szállodai szobát rejtély, halál és olykor a természetfeletti is övezi.

Nem sokan szállnának meg boldogan ebben az 5 szállodai szobában:

5. szoba, Lake Quinnault fogadó

Lyle Stevik 2001. szeptember 14 -én, pénteken bejelentkezett a washingtoni Lake Quinnault fogadó 5-ös szobájába. A fiatalembernek nem volt poggyásza, és megadta lakcímét, ami Idahoban volt. Egy szobalány észrevette, hogy egyetlen vagyona egy fogkefe és toll volt. Hétfőn reggel holtan találták a motel szekrényében, övével a nyakában. A titokzatos vendég megölte magát, és 160 dollárt hagyott egy cetliben, amelyen „a szobáért” felirat szerepelt. Egy másik gyűrött felirat egyszerűen így szólt: „Öngyilkosság”. A rendőrség felfedezte, hogy a Lyle Stevik név Joyce Carol Oates regényének karaktere volt, aki akasztással kísérelt meg öngyilkosságot. Az is kiderült, hogy a férfi Idahoban a Best Western Hotel címét adta meg.
2018-ban oldották meg, amikor a DNS Doe Project kérte a helyi halottkémi irodát, hogy szeretnének hozzáférni Stevik tárolt DNS-hez a családtagok. A költségeket finanszírozták, de történet hirtelen véget ért, amikor a család megtagadta a nyilvánosságot. 17 év alatt soha nem jelentették be a férfi eltűnését, mivel azt hitték, hogy még él. Stevik kiléte rejtély maradt.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL