Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 szállodai szoba, ahol ingyen sem szállnál meg – brutális dolgok történtek ott

Szerző:
Szabó Anna
Minden szálloda ideiglenes hely - állandóan forog ajtó az érkező és távozó vendégek számára. Az emberek csak szeretnének pihenni egyet, kikapcsolódni kicsit. De gondolj arra, hányan tértek úgy be, hogy többé ki sem jelentkeztek… ezt az 5 szállodai szobát rejtély, halál és olykor a természetfeletti is övezi.

Nem sokan szállnának meg boldogan ebben az 5 szállodai szobában:

Az 1046 -os szoba rejtélye

Amikor Roland T Owen 1935 januárjában megérkezett a Kansas City -i President Hotelbe, a rejtély kezdete volt, amely ma is megoldatlan.

A furcsa események azután kezdődtek, hogy Owen belépett az 1046 -os szobába, és egy szobalány észrevett egy „Don” nevű embernek hagyott cetlit. Másnap hallotta, hogy Owen a telefonon„Don” -al beszél, és ragaszkodik ahhoz, hogy nem akar kimenni enni. A szobalány törölközőt hozott a szobába, és két férfihangot hallott. A lány kopogtatott, mire egy férfi durván azt mondta neki, hogy nincs szükségük semmire. Később a recepció észrevette, hogy a 1046 -os szobában a telefon nem működik, és elküldtek egy szerelőt, hogy vizsgálja ki. Még kétszer kellett visszatérnie a sötétített szobába, hogy kicserélje a kagylót. Utolsó látogatásakor a szerelő felkapcsolta a villanyt, és meglátta, hogy az ágy és a falak véresek és Owen meztelenül, a sarokban több szúrt sebbel fekszik. Bizonyíték volt a kínzásra, és amikor megkérdezték, ki a felelős, Owen azt mormolta: „Senki”. Meghalt anélkül, hogy egy szót is szólt volna. A rendőrség megállapította, hogy a szobából minden ruhát és személyes tárgyat eltűntettek, és Roland T Owen nevű ember soha nem létezett. Szegény temetést rendeztek egy jelöletlen sírban, de az utolsó pillanatban titokzatos pénzadomány érkezett, hogy kifizesse a szolgáltatás és a temetés költségeit. Évekkel később egy Ruby Ogletree nevű nő észrevette a holttest fényképét, és azt állította, hogy ő az eltűnt fia, Artemis. Ezt soha nem erősítették meg, és Roland T Owen és „Don” kiléte még mindig ismeretlen.
 

rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL