Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 összeesküvés-elmélet arról, hogy hamarosan kitör a zombi invázió

Szerző:
Szabó Anna
A The Walking Dead rajongók biztos tudják, miről van szó. Egy vírusról, ami egyszer csak elszabadul, végigsöpör a világon és élőholtakat csinál az emberekből, akik azután sorra fertőzik meg egymást. Nem hangzik valami jól. Az összeesküvés-elméletek hívei pedig előszeretettel riogatják ezzel az embereket. Legalábbis reméljük, hogy a következő 5 elmélet a zombi invázióval kapcsolatban csak riogatás!  

{KEPGALERIA}

Az arcevő támadás

2012. május 26-én a 31 éves Rudy Eugene megtámadta a 65 éves, hajléktalan Ronald Edward Poppót a MacArthur Causeway rámpáján. Egyszer csak neki esett a férfinak, de előtte meztelenre vetkőzött. A férfi Poppót addig fojtogatta, amíg az elveszítette az eszméletét, azután megette a fél arcát, az egyik szemét és orrát. A támadás egy biztonsági kamera is rögzítette, ami 18 percig tartott. Egy rendőr állította meg a támadót, aki rálőtt, de semmi hatást nem ért el a férfinál, ezért még négyszer kellett belelőnie ahhoz, hogy végre holtan essen össze.
A férfi szervezetében csak marihuánát találtak, de annak hatása ellentmond a tetteinek. Mások azonban úgy gondolták, hogy egy LSD-nél is erősebb drogot fogyasztott, amely őrültté és erőssé tette, azonban elvesztette emberségét, de semmi erre utalót nem találtak a szervezetében.
Az összeesküvés elméletek kreáló szerint Eugene esete egy kísérlet volt, ami bizonyította, hogy bárkinél el lehet érni ilyen viselkedést. Eugene szervezetébe szerintük egy fertőző vírus került, amely az első számú kísérlet volt zombik kreálására.

rejtély
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL