Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

5 megtörtént eset, amikor a Warren házaspár harcba szállt a démonokkal

Szerző:
Szabó Anna
Edward és Lorraine Warren a világ talán legismertebb paranormális jelenségeket kutató, démonokat fenékberúgó házaspárja. Néhány esetük annyira kirívó és persze valós, hogy az egyház is felfigyelt rájuk. A Warren házaspárt egyesek kuruzslóknak, mások szinte csodatevőként emlegetik őket. Edward a démonológus és a Lorraine a látó ebben a kétszemélyes szupercsapatban. Íme 5 megtörtént esetük, amikor sikeresen birokra keltek a démonokkal!

.

A Perron család

A Perron család jó néhány valós eseménye alapján készült a Démonok közt című horror.

Tehát a Rhode Island-beli Harrisville-ben található birtokon járunk, amin a házat eredetileg az Arnold család építette fel 1736-ban. Több generáción át volt az övéké, bár meglehetősen sok szokatlan esemény árnyékolta be életüket. Nem kevés családtag lett ott öngyilkos, másokat megmérgeztek, egy kislányt megerőszakoltak, aztán megöltek, négy férfi megfagyott, kettő pedig vízbe fulladt. A család utolsó tagja Mrs. John Arnold volt, aki 93 évesen felakasztotta magát.

Ezt a házat vette meg Roger és Carolyn Perron, akik a gyerekekkel együtt heten költöztek be. Miután beköltöztek, megkezdődtek azok a bizonyos furcsa események. A falról leestek a képek, a telefon lebegett és a háztartási gépek is maguktól kerültek át egyikhelyrők a másikra. Később már az ágyak is felemelkedtek a levegőbe és kopogások, furcsa szagok követték ezeket. Akadtak szívélyes jelenések, mint az a nő, aki a konyhát söprögette, egy másik a virágokat szagolgatta, egy Manny nevű szellem meg mindig figyelte a lányokat játék közben, ám mikor felé pillantottak, akkor eltűnt. A Perron lányok kedvence egy fiatal férfi szelleme volt, aki játékautókat tologatott a szobában. De nem csak jóságos barátok akadtak…

A legrosszabb mind közül Batsheba Sherman volt, aki 1885. május 25-én felakasztotta magát, és a sírköve a mai napig látható a temetőben. Az biztos, hogy boszorkánysággal vádolták meg, de egyes verziók szerint megölte a gyerekét is, akit a Sátánnak áldozott. Legfőbb célpontja Mrs. Perron volt, akit fizikailag bántalmazott majd megszállta. A családfő ekkor kért segítségért Ed és Lorraine Warrentől, akik azonosították a szellemeket, megtisztították tőlük a házat és kiűzték a gonoszt a Mrs. Perronból.

rejtély misztika démonok
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL