REJTÉLY-MISZTIKA

5 hátborzongató és megoldatlan rejtély, amitől garantáltan padlót fogsz

Szellemléghajó, kísértetjárta világítótorony. Szinte biztos, hogy még egyik rejtélyről sem hallottál, pedig épp olyan izgalmasak, parásak, mint a híresebb, felkapottabb történetek. Érdemes elolvasni ezeket a rövid és hátborzongató sztorikat, még téged is gondolkodóba fognak ejteni!

Valószínűleg még sosem hallottál erről az 5 megoldatlan rejtélyről:

Ourang Medan

1947-ben egy amerikai hajó, ami a Malajzia és Szingapúr közötti szoroson haladtak, amikor vészhelyzet hívást kaptak: „S.O.S. Ourang Medan-ról. Úszunk. Minden tiszt, beleértve a kapitányt is, halott a teremben és a hídon. Valószínűleg az egész hajó halott. Meghalok."

Az egyik közeli hajó megtalálta és átszállt az Ourang Medanba. Amikor a legénység belépett, sok holttestet fedeztek fel, szemük és szája nyitva. Mielőtt a személyzet tovább tudott volna nyomozni, tűz tört ki a halálra ítélt hajón. Miután az amerikai legénység távozott, figyelte az Ourang Medan felrobbanását és elsüllyedését.

Néhányan úgy vélik, hogy a hajó vegyi fegyvereket szállított, ezért a kormány nem dokumentálta. A vegyi fegyverek kiszivároghattak, ami halálos áldozatokat követelt, és felgyorsította az Ourang Medan elsüllyedését. De persze vannak idegenekről szóló verziók is a találgatások között.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL