REJTÉLY-MISZTIKA

5 átkozott baba, amiket nem tűrnél meg a lakásban

Chuky lehúzhatja a rolót, most más gyilkos baba a sztár. Annabelle-t már mindenki ismeri, hiszen még egy mozifilmben is volt lehetősége debütálni. Ám nem Ő az egyetlen baba, akit nem szívesen látnál a családi örökség vagy a gyermekeid keze között. Bizony van még Anabelle-nek 5 másik vetélytársa, akik pályáznak a ki legátkozottabb, legveszélyesebb, leghátborzongatóbb baba címre.


 

 

Joliet

Mit szólnál, ha a családi örökséged részét képezné egy átkozott baba? Már négy generáció óta öröklik meg a családtagok a Joliet nevű babát, így Anna sem volt kivétel.

Minden lány a családban egy fiút és egy lányt szült. Csakhogy a fiúk, rendre-módra meghaltak a harmadik születésnapjukon. Állítólag Jolietet egy bosszúszomjas barát ajándékozta Anna dédnagymamájának, aki ezután nem sokra rá életet adott egy fiúnak, aki meghalt a harmadik napon.

A másik kísérteties elem a történetben, hogy Jolietből éjszakánként túlvilági sikolyok hallatszódnak, feltételezések szerint az elhunyt fiúk rabul ejtett lelkei. Logikus a kérdés, hogy mi a hóhérért nem dobták még ki azt a nyavalya babát?

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL