REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

13. Palmyra Atoll

Az Atlanti-óceán és a Hawaii-szigetek déli részén fekszik, és az USA-hoz tartozik. Azt mondják róla: "Ez a hely démonokkal megszállott." Több évszázad óta  hírhedt a partok közelében lévő számos hajóroncs miatt. Az egyik pletyka említést tesz egy rejtett kincsről a szigeten, amelyet a halott tengerészek lelkei megátkoztak.

A hajóroncsok mellett ez a hely az elveszett hajókról híres. 1855-ben jelentették, hogy egy hajó ütközött a zátonyon, de amikor a megmentők elérték a helyet, nem találták a hajót, sem a tengerészeket.

A második világháborúban támaszpontként használták ezt a szigetet. Az ott dolgozó katonák ismeretlen eredetű pánikrohamokról számoltak be, ráadásul egyesek öngyilkosságot is elkövettek.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL