Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Szerző:
Szabó Anna
Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

13. Palmyra Atoll

Az Atlanti-óceán és a Hawaii-szigetek déli részén fekszik, és az USA-hoz tartozik. Azt mondják róla: "Ez a hely démonokkal megszállott." Több évszázad óta  hírhedt a partok közelében lévő számos hajóroncs miatt. Az egyik pletyka említést tesz egy rejtett kincsről a szigeten, amelyet a halott tengerészek lelkei megátkoztak.

A hajóroncsok mellett ez a hely az elveszett hajókról híres. 1855-ben jelentették, hogy egy hajó ütközött a zátonyon, de amikor a megmentők elérték a helyet, nem találták a hajót, sem a tengerészeket.

A második világháborúban támaszpontként használták ezt a szigetet. Az ott dolgozó katonák ismeretlen eredetű pánikrohamokról számoltak be, ráadásul egyesek öngyilkosságot is elkövettek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL