Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

11 összeesküvés-elmélet, amiben csak néhány ember hitt és igazuk is lett!

Szerző:
Szabó Anna
Ez se sűrűn fordul elő! Általában az összeesküvés-elméletek csak úgy szárnyra kelnek, aztán éveken, évtizedeken át beszélünk róluk. Egyesek esetleg több-kevesebb sikerrel megpróbálják bebizonyítani őket. De hogy egy az egyben sikerül lerántani valakiről a leplet, az ritkán fordul elő! Márpedig ennél a 11 esetnél az derül ki, hogy tényleg az összeesküvés-elmélet híveinek volt igazuk!

11 összeesküvés-elmélet, amelyről beigazolódott, hogy igaz: 

8. A gyógyszeripari vállalatok új betegségeket alkotnak

Adriane Fugh-Berman, georgetown-i professzor szerint ma a betegségek megjelenésének sorrendje és a kezelésük megfordítható. A gyógyszeripari cégek meggyőzik az orvosokat és a betegeket, hogy szükség van egy olyan probléma megoldására, amely nem is létezik. Több bennfentes is megerősítette, hogy az orvosok és a gyógyszeripari cégek új betegségeket találnak ki, hogy még több pénzt keressenek az egészségeseken.

Jó példa erre a professzor szerint az osteopenia, ami a csökkent csontsűrűséget jelenti. Ez egy állapot a csontok normál állapota a csontritkulás között. A csontritkulással ellentétben teljesen hétköznapi módszerekkel (pl. rendszeres testmozgás) megelőzhető és/vagy visszafordítható. Ennek ellenére az orvosok gyakran mégis betegségként kezelik és különleges, drága gyógyszereket írnak elő annak kezelésére.
 

rejtély misztika összeesküvés-elmélet
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL