REJTÉLY-MISZTIKA

10 rémséges ördögűzés, ami 100%-ig valós eseményeken alapul

Félelmetes, döbbenetes, hátborzongató. E szavakkal lehet leírni mindazt, ami a cikkben rád vár. Hétköznapi emberek valós történetei arról, hogyan birtokolták testüket a démonok, milyen szenvedés és fájdalom árán szabadultak meg tőlük. Nem csak az áldozatoknak, de a környezetüknek és még a vallásos személyek számára is embert- hitpróbáló események zajlottak le. 100%-ig valós ördögűzések követnek.

.


 

Arne Cheyenne Johnson

Az ő nevéhez fűződik az úgynevezett „démon gyilkosság”. Arne volt az első, aki egy bírósági tárgyalás során azzal érvelt ártatlansága mellett, hogy nem volt ura a testének, mikor a gyilkosságot követett el, ugyanis az idő alatt egy démon uralta a testét.
Ugyanis 1981-ben Arne Cheyenne Johnson megölte Alan Bonot Connecticutban. Johnson ügyvédje azzal érvelt, hogy Arne viselkedése egyszerűen kiszámíthatatlan volt ahhoz, hogy beszámíthatónak lehessen nevezni. Az érdekesség a sztoriban az, hogy a Johnson család felvette a kapcsolatot Ed és Lorraine Warrennel, a híres ördögűző párral, mikor még Arne gyermek volt, mert túl gonosznak találták a gyermek viselkedését. Arne rengeteg alkalommal beszámolt ismeretlen démonokról, amelyek bántják őt, és gonosz dolgokra akarják rávenni. Még pszichológiai vizsgálatokat is elvégeztek rajta, ám a család biztosra vette, hogy megszállottságról van szó, nem mentális problémáról.
Csakhogy a bíróság nem volt elég fogékony a démoni befolyásra, így nem fogadták el a gyilkosság lehetséges okaként. Így Johnsont 20 év börtönre ítélték, ami egyébként kevesebb, mint amit a tettéért kaphatott volna.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL