Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
REJTÉLY-MISZTIKA

10 lenyűgöző felfedezés, ami a színtiszta véletlennek köszönhető

Szerző:
Szabó Anna
A régészek annak szentelik életüket, hogy felfedjék világunk történelmét. Néhány felfedezés azonban teljesen átlagos emberektől származik, akik még csak nem is tudták, hogy mire bukkantak és egyáltalán hogy lehetséges. Képzeld csak el, hogy találsz az udvarban egy bejáratot, ami ókori katakombákhoz vezet… mennyire jó már?

.


 

 

Jóás király táblája

Jóás tábláját számos ellentmondás veszi körül, amit egy építési helyszínen a jeruzsálemi Templom-hegy közelében lévő muzulmán temetőben találtak. Miután lefordították, kiderült, hogy arról szól, hogy a Jóás által elrendelt jeruzsálemi templom javításait elvégezték. Pontosabban az Ótestamentum Királyok második könyvének 12. fejezetében foglaltakhoz hasonlít: "a munkavezetőknek adták oda, hogy javítsák ki abból az Úr házát". Ezáltal bebizonyosodna, hogy a Bibliában foglaltak valós eseményeken alapulnak. Csakhogy korábbi a tábla, mint a Biblia…

Az ellentmondás az, hogy a felirat hiteles-e vagy modernkori hamisítás. Az Izrael Művelődési Hivatalnak kétségei merültek fel az eredetiségével kapcsolatban.

ezotéria rejtély misztika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL