Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
PASISZEMMEL

Végzetes hibák - Avagy mit nem tehetsz egy pasival?

Szerző:
Szabó Anna
Még mindig nem tanultad meg az aranyszabályt: a férfiak mások, mint a nők? Annyira mások, hogy emiatt könnyen tönkre mehet minden, ami pedig olyan jól indult. Íme, a legvégzetesebb hibák, amit elkövethetsz! Most védekezz ellenük, amíg még nem késő!

Nyilván, nem a tízéves kapcsolatokon lesz most a hangsúly. Ti, nők mindig azt mondjátok, hogy egy valamirevaló pasit igen nehéz kifogni, éppen ezért még nehezebb megtartani. Drága hölgyeim, ha valóban így érzitek, ezek legyenek az alapok, mi az, amit nem szabad.

.

Különösen egy kapcsolat kezdetén ne tedd

1. Legszívesebben transzparenseken hirdetnéd, mennyire szerelmes vagy és a nap minden percét vele töltenéd. Ezt pedig haladéktalanul tudatnod is kell vele! Sms-eket küldesz, és szerelmes levelekkel bombázod a postafiókját.

Ez totálisan kiábrándítja és elriasztja a férfiakat. Legalábbis engem biztos, de a barátaim sem gondolkodnának másképpen, ezt lefogadom. Légy mértéktartó az adakozásban! A legtöbb nő azonnal felelősséget akar vállalni, és adni akar a másiknak. Babusgatni, óvni, maga mellett tudni kedvesét. Mi viszont úgy érezzük magukat ettől, mint a sintér pórázára kötött kutya. Próbáljuk kihúzni fejünket a szorító hurokból. Rendben van, hogy szeretsz adni, és csak jót akarsz, és eszedbe sincs ártani a másiknak, de ebbe a hibába mindig beleestek. Figyelem! Ő nem a gyermeked, hanem egy férfi, akinek meg kell hódítania téged! Próbálj így hozzáállni!

pasik pasiszemmel szerelem párkapcsolat
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL