PASISZEMMEL

Tudod, miért hazudnak a férfiak? - 6 ok, amiket ők maguk soroltak fel

Valljuk be Drága Hölgyeim, időnként mindannyian füllentünk egy kicsit, mindegy, hogy férfiről, vagy nőről van szó. A különbség csak annyi, hogy mi férfiak azt gondoljuk, hogy jobban csináljuk. Vagy tévednénk? A választás a ti kezetekben van, én csak azt tudom elárulni, hogy melyek a fő indítékaink, és hogyan kerekedhettek felül egy-egy hazugságunkon.

 

Ha tudni akarjátok, sokszor azért lódítunk a kedvesünknek, hogy ne bántsuk meg – nem számolva azzal, hogy így sokkal nagyobb sebet ejtünk, mintha nyíltan beszéltünk volna. Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy hazugság és hazugság között óriási különbség van – legalábbis szerintem. Íme, a leggyakoribb hazugságok, melyekkel szívünk hölgyét „kényeztetjük”:


 

 

4. Imádom, mikor főzöl, drágám

Mivel vannak olyan nők, akik még pirítóst sem tudnak készíteni szakácskönyv nélkül, kell, hogy legyen egérút azoknak a férfitársaimnak, akiknek nem konyhatündér jutott osztályrészül. Legjobb, ha mosolyogva tűrünk, hiszen végtére is szívünk hölgye pontosan nekünk szorgoskodik a konyhában. Ha azonban odáig fajul a helyzet, hogy zacskószámra kell magunkba tömni a szódabikarbónát, szívesebben ajánljuk fel, hogy inkább segítünk vacsorát készíteni, vagy beugrunk a sarki kisvendéglőbe egy meghitt, gyertyafényes vacsorára.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL