PASISZEMMEL

Félreléptél? Így viselik a pasik a megcsalást - 5 férfi őszinte vallomása

Nem vagyok könnyű helyzetben, amikor egy olyan női kíváncsiságot kell kielégítenem, miszerint mi, férfiak, hogyan viseljük, ha megcsalnak bennünket. Jó, ha tudjátok Hölgyeim, hogy minden pasi másként fogadja a történteket, ugyanis a családi minta nagyban befolyásolja a hozzáállást. Lássuk hát a férfireakciókat a félrelépésre…

Általában, ha mi lépünk félre, akkor valóban megmagyarázzuk, hogy részünkről csak szex volt, nincs miért aggódnotok, és legyetek megértőek. A kettős mérce azonban még mindig létezik. Ha ti teszitek ugyanezt Hölgyeim, az nagyobb bűnnek számít a szemünkben, ugyanis köztudott, hogy nektek legtöbbször érzelmek is kellenek hozzá. Tehát nincs könnyű dolgotok ilyen helyzetben, az egyszer biztos.

Jelen cikk megírása előtt nem tettem mást, mint összehívtam a férfifalkát, és egyenként végig kérdeztem őket: vajon mit szólnának, ha a szeretett kedvesről kiderülne, hogy másfelé kacsingatott? A válaszok eléggé sokszínűek voltak, olvassátok:

{KEPGALERIA}

1. Mikor és hogyan?

A legtöbb férfi hiúsága, birtoklási vágya és egyeduralom-érzete is megsérül, ha párja más karjaiban köt ki, de a szeretet és az összetartozás vágya sokkal szorosabb kötelék lehet.

András (30 éves) – úgy érzi, meg tudna bocsátani a kedvesének. Persze bizonyos feltételek mellett. „Még nem voltam ilyen helyzetben, de valószínűleg meg tudnék bocsátani, ha azt látom, hogy őszinte a megbánása. Annak is van súlya, hogy mennyivel a történtek után áll elém. Tegyük fel, már másnap bevallaná és érezném, hogy szeret, akkor könnyebben át tudnék lépni rajta, mert az annak a jele, hogy nem bírja magában tartani, annyira bántják a történtek. Szerintem őszinteséggel helyrehozható lenne a félrelépése. De a bizalmamat mindenképpen vissza kellene szereznie. Ha viszont hónapokig titkolná, vagy magamtól jönnék rá, akkor biztosra venném, hogy már nem szeret, így kiadnám az útját.”

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL